Over het spel

Een must have voor jong en oud...

Maak kennis met het Hilarisch Cadeau Spel, het vrolijkste feest- en gezelschapsspel. Het is een ideaal spel om te spelen met familie, vrienden, collega’s, klasgenoten, enzovoort om feestjes en feestdagen echt gezellig te maken, lente, zomer, herfst en winter (!).

Cadeaus ontvangen, ruilen, weggeven en houden...

Door te dobbelen, de 110 originele en leuke opdrachtkaarten en de vele variatiemogelijkheden speel je het spel om cadeaus. Een gezonde competitie en gezellige hilariteit is wat ontstaat. De cadeaus wisselen telkens van eigenaar of plaats door de leuke opdrachten. Dit alles samen vormt het karakter van het spel; terwijl pech en geluk zich voortdurend afwisselen is er 1 zekerheid… iedereen wint altijd!

Iedereen wint altijd...

Het leuke van dit spel is, iedereen gaat gegarandeerd met 1 of zelfs met meer cadeaus naar huis. Het spel is heel gemakkelijk te spelen en snel uit te leggen aan alle deelnemers. Het is te spelen vanaf 6-99 jaar en met een groep vanaf 3-99 personen.

Lente, zomer, herfst en winter...

Je kunt het Hilarisch Cadeau Spel 365 dagen per jaar spelen(!). Het spel is niet gebonden aan een bepaald moment of seizoen. Velen onder ons kennen het decembermaand gebonden kaartspel, bordspel, partyspel, wel zoals het Sinterklaasspel, Kerstspel, Pakjesspel, Surprisespel, Dobbelspel, enzovoort. Maar... er zijn zoveel meer leuke momenten!

Zoveel meer leuke momenten...

Naast dat het Hilarisch Cadeau Spel een ideaal spel is om te spelen tijdens de gezellige feestdagen zoals o.a. Sinterklaas, kerst, jaarwisseling, Sint Piter, enzovoort is het spel eveneens een must have om te spelen als;

Vriendenspel: personeelsfeest, zomer en winter vakantie, kookclub, vrienden, buren
Familiespel: Moederdag, Vaderdag, familiedag, na het zoeken van de Paaseieren
Kinderspel: schoolkamp, scouting, (sport)vereniging, club
Actiespel: studentenvereniging, zorginstelling, camping (i.p.v. bingo)
Verjaardagsspel: logeerpartijtje, verjaardagsfeest, kinderfeestjes spelletjes
Kadotip Cadeautip Trends: schoencadeaus, zakelijk relatiegeschenk, kerstpakket

Je kunt het zo gek niet bedenken, het Hilarisch Cadeau Spel is niet voor niets een must have voor jong en oud!

Variatiemogelijkheden...

Het Hilarisch Cadeau Spel speel je met (minimaal) 3 zelf meegebrachte cadeaus per deelnemer (tip: meer cadeaus per deelnemer maakt het spel nog leuker). Deze cadeaus kun je kopen en hierover een maximaal bedrag per cadeau afspreken.

Aantallen en bedragen kun je zelf bepalen.
Voorbeeld: Iedere deelnemer koopt 5 cadeaus voor maximaal 1 Euro per stuk. Of, koop voor maximaal 10 Euro zoveel mogelijk cadeautjes.

Maar... naast deze standaard afspraak kun je natuurlijk ook heel creatief andere afspraken maken.

Wat dacht je van (i.p.v. cadeaus kopen); verpak (minimaal) 3 leuke dingen van thuis, die je zelf niet meer gebruikt maar die nog wel heel leuk zijn om weg te geven.
Of, voeg minimaal 1 leuke doe-opdracht toe (1x de afwas doen, 1 sneeuwpop maken, 1x koken, 1x koffie/thee halen voor al je collega’s, 1x auto wassen).
En maak bijvoorbeeld eens de volgende afspraak; alles wat aan of op kan moet tijdens het spel gedragen worden of bedenk een toepasselijk thema.

Veel speelplezier...!

Algemeen